Recensies

Als U bij ons geboekt hebt vinden wij het erg leuk als er een recensie op de website achter gelaten wordt, ook handig voor de toekomstige bezoekers.

Schrijf een recentie
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Voeg recentie toe

CHEZ JAN ET NICOLE
Gemiddelde beoordeling:  
 6 recenties
by James and Ruth Newcombe on CHEZ JAN ET NICOLE

What a fabulous place! Great location right alongside the beautiful river. Historic village close by. Super spacious gite with riverside views from the terrace. Even the swimming pool is by the water! And there's more . . . Taxi the gentle Great Dane, the three lively little Dachshunds, the amazing chickens (fresh eggs) and the five pretty chocolate and brown sheep that keep the grass mown.
Finally, Jan and Nicole are the perfect friendly, helpful hosts.
What more could be asked for? Well now there's also an almost new motor boat to go cruising along the quiet River Lot, to visit the pretty villages - and maybe to do some fishing .

by Hans & Anja on CHEZ JAN ET NICOLE

Voor de tweede keer deze mooie locatie aan de lot bezocht, nu voor 1 week.
Het was wederom fantastisch en het wordt ook steeds leuker en lekkerder om hier te verblijven omdat nu de puntjes op de I zijn gezet en de kleine dingetjes aangepakt zijn!

Het vissen was ietsje minder als vorig jaar maar zeker niet slecht. De eetmarkten weer net open met een paar corona aanpassingen maar weer erg gezellig, alleen daarom zou je al gaan!

Ondanks de corona tijd was het dus weer prima vertoeven!

by Ron & Hilde de Wit on CHEZ JAN ET NICOLE

Voor het tweede jaar weer genoten hier !
Na een jaar alweer terug naar dit mooie paradijsje ..
Nu de kinderen meegenomen 😁 De gite en nu ook de chambre d’hotes gehuurd , Leuk te combineren , ook hierover zéér tevreden , ruim , mooi & verzorgd 👌🏼
Weer leuk gevangen , genoten van de zon , de tuin , zwembad en de omgeving , alle diertjes ! Het ontbrak ons weer aan niets 👍🏻
Bedankt voor jullie gastvrijheid en knuffels aan alle diertjes❣️

by Anja & Hans on CHEZ JAN ET NICOLE

Wij hadden twee weken geboekt en een geweldige vakantie gehad!
Jan en Nicole zijn erg vriendelijk en staan altijd klaar voor ons. De Gite is van alle gemakken voorzien, schoon en mooi gelegen. Het uitzicht vanaf het terras over de Lot is geweldig (terras is +/- 6 meter van de oever)!
Het vissen van eigen steiger is zeker het proberen waard (met eventueel huur van een motorbootje), mooie vangsten gedaan zoals karper en meerval.
In het zwembad is het goed vertoeven (zeker als het 42 graden is, ieder half uur even dompelen!)
De televisie met NL kanalen en wifi internet toegang zijn een welkome toevoeging tijdens de verloren uurtjes.
Aanrader zijn de bio eetmarkten 's avonds, deze zijn erg gezellig!

Kortom voor herhaling vatbaar!!!

by Hilde on CHEZ JAN ET NICOLE

Wát een prachtige plek !
Wij hebben hier genoten vanaf de eerste seconde dat we aankwamen en genieten nu nog steeds na ... van het huisje ,de rust ,de ruimte ,het zwembad ,de omgeving ,de rivier ,het vissen (vooral de grote meerval van 163 cm!) ,de lieve hond(jes) en ook Jan & Nicole ... zijn relaxte vrolijke mensen die het je graag naar je zin laten hebben en dat is zéker gelukt ! Wij komen graag nog eens terug ! X

by Anja met partner on CHEZ JAN ET NICOLE

Het huisje met gezellig houten terras staat letterlijk op ca 6 meter van de oever van de Lot, die daar prachtig breed is, heeft een eigen steiger, waar je 'op' het water zit en kunt vissen met schitterend uitzicht over de rivier. Datzelfde uitzicht heb je ook vanaf de rand van het zwembad.
Op het terrein staat ook het huis van de eigenaren, maar van Jan en Nicole, die altijd bezig zijn, krijg je alle privacy die je wilt, terwijl zij voor leuke (eet)tips en hulp en dingetjes altijd bereikbaar zijn.
Behalve dit opgewekte en positieve gast-echtpaar zijn er 4 teckeltjes en een deense dog, jong en grappig nieuwsgierig, maar ze blijven meestal keurig aan 'hun' kant van het terrein.
En dan zijn er nog de kippen die elke dag een eitje voor ons legden.
Het huisje zelf is ook fijn, eigentijds en praktisch ingericht met lekker veel serviesgoed en een mooie grote schoorsteen met houtkachel!
In de omgeving mooie middeleeuwse stadjes, kerken, sluizen, eenvoudige restaurants, bakkers.....
Bovendien is het weer er altijd beter dan elders!!!