Gite Toulouse

Gite Toulouse rivier zijde

In de winter van 2021 heeft de renovatie plaatsgevonden van Gite Toulouse. De entree van de gite is aan de tuinkant. In de duiventil (het hoge gebouw) is er een deur, die toegang geeft gelijk naar de waterkant en het zwembad. U heeft dus maar een paar meter nodig om bij de hengels en het zwembad te komen. 

 

Gite Toulouse keuken
Gite Toulouse overzicht eetkamer – gang

 

Gite Toulouse heeft een ruime hal met een entree en een eethoek bij de open keuken waarin alle gebruikelijke apparaten inclusief een was- en afwasmachine en inventaris aanwezig zijn. 

 

 

Gite Toulouse badkamer

 

authentieke slaapkamer

 

Er is een grote badkamer met inloopdouche en toilet. 

De mooie authentieke slaapkamer op de begane grond heeft een 2-persoonsbed (160 x 200) en een deur met toegang tot de tuin.

 

 

Gite Toulouse salon

 

Via de gang kom je in de duiventil met op de begane grond een gezellige zitkamer en deur direct naar de Lot en het zwembad. De gite heeft overal WIFI en beschikt over een TV met chromecast.

 

 

 

 

1e etage
1e etage duiventil

 

Op de (afsluitbare) 1e etage 2 x een 1-persoonsbed (90 x 200) en een mezzanine met nog een slaapplaats voor één persoon.

 

 

 

 

 

(vis) steiger aan de Lot

 

Je beschikt over een grote eigen steiger aan de Lot. Hier kunt u heerlijk zitten en natuurlijk ook vissen. Het zwembad (zout water), waar men onbeperkt gebruik van kan maken, ligt tussen de gite en de Lot. Handdoeken en bed – en linnengoed zijn aanwezig.

 

 

 

 

Klik op een onderstaande foto’s voor de slideshow van de gite “Toulouse”!