Gite Toulouse

 

Gite Toulouse rivier zijde

 

Afgelopen winter (21/22) heeft de verbouwing/renovatie plaatsgevonden van Gite Toulouse. Voorheen hebben we deze ruimte gebruikt als Chambre d’Hotes, maar we hebben besloten er een gite van te maken. De entree van de gite is aan de tuinkant. In de duiventil (het hoge gebouw) zit een toegangsdeur vanuit de salon naar de rivier en het zwembad. U heeft dus maar een paar meter nodig om bij de rivier, de steiger en het zwembad te komen. 

 

 

Een volledig nieuwe keuken en badkamer. Een ruimte renoveert naar een fantastich mooie slaapkamer met oude details. De gite wordt verhuurd aan 2 personen.

Gite Toulouse overzicht eetkamer – gang

Gite Toulouse heeft een ruime hal met een entree, en een eethoek bij de open keuken waarin alle gebruikelijke apparaten inclusief een was- en afwasmachine en inventaris aanwezig zijn. Er is een grote badkamer met inloopdouche en toilet. De mooie authentieke slaapkamer op de begane grond heeft een 2-persoonsbed en extra eigen buitendeur.

Gite Toulouse salon

 

 

Via de gang kom je in de echte duiventil met op de begane grond een gezellige zitkamer en ook toegangsdeur direct naar de Lot en het zwembad. Op de (afsluitbare) 1e etage 2 x een 1-persoonsbed en een mezzanine met nog een slaapplaats voor één persoon.

De gite heeft overal WIFI en beschikt over een TV die ook de Nederlandse kanalen (Canal Digitaal) ontvangt.

Gite Toulouse slaapkamer
1e etage

 

1e etage duiventil

 

(vis) steiger aan de Lot

 

Je beschikt over een grote eigen steiger aan de Lot, die zich op 8 meter afstand bevind. Daar kunt u heerlijk zitten en natuurlijk ook vissen. Het zwembad (zout water), waar men onbeperkt gebruik van kan maken, ligt tussen de gite en de Lot. Handdoeken en bed – en linnengoed zijn aanwezig.

 

 

 

 

Klik op een onderstaande foto’s voor de slideshow van de gite “Toulouse”!