Gite Issac

voorkant Gite Issac

Gite Issac is in april 2019 zeer sfeervol helemaal opgeknapt. De gite is voorzien van alle gemakken en geschikt voor 2 personen. De gite ligt op 7 meter van de rivier de Lot, een waar visparadijs (karper, meerval etc). Zie het hoofdstuk vissen verder op onze site.

deel woonkamer Gite Issac met eetgedeelte
deel woonkamer met zicht op open keuken en haard Gite Issac
slaapkamer Gite Issac

Er is een ruime woonkamer met een gezellig eetgedeelte en een open keuken. Hierin bevinden zich onder andere een oven en kookplaat (elektrisch), een afwasmachine, een ijskast en apart een diepvries. Maar ook een filter koffieapparaat en een Nespresso machine en verder natuurlijk alle andere benodigdheden om lekker te kunnen koken.

De woonkamer geeft toegang tot het grote terras met prachtig uitzicht op de Lot. De slaapkamer ligt naast de woonkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche.
De entree heeft een hal met toilet en apart een washok met wasmachine. We hebben satelliet TV met alle Nederlandse zenders en gratis internet. Voor het terras ligt uw eigen grote prive-steiger en rechts van het terras hebben we een zoutwaterzwembad.

terras Gite Issac met uitzicht op zwembad en de Lot