Vakantieboot

BOOT TE HUUR

Onze kajuitmotorboot is bijna 8 meter lang en voorzien van alle faciliteiten om een heerlijke (vis)vakantie op de Lot te hebben. De slaapcabine achterin is voor 2 personen en afsluitbaar, de salon heeft een ruime (eet)tafel en een kitchenette met fornuis/spoelbak en ijskast. De badkamer heeft een douche, wasbak en toilet. Uiteraard is er warm en koud water en er is overal, dus ook in de gezellige afsluitbare kuip, centrale hete lucht verwarming.

De banken in de kuip bieden zitplaatsen aan 4 personen en op de verhoogde bestuurdersstoelen kunnen ook nog 2 personen plaatsnemen. Het zwemplatform heeft een handige buitendouche en de zonaanbidders kunnen op het voordek genieten op de zonnematrassen. De krachtige ingebouwde 30 PK dieselmotor heeft voldoende kracht en aanleggen is kinderspel met de twee boegschroeven! Vissers kunnen profiteren van de fishfinder bij de stuurinrichting.

De boot ligt aan onze eigen aanlegsteiger op ons landgoed en gasten die de boot een week boeken kunnen dus ook gebruik maken van het zwembad en genieten van onze tuin met daarin kippen, kameroen schapen, ezel en onze honden en katten. De boot is volledig ingericht, dus met servies, bed-,bad- en keukengoed, beschikt over een TV en radio en als de walstroom er op staat 220 V in alle stopcontacten.

Indien niet verhuurd ook per halve dag (€ 250,–) of hele dag (€ 350,–).

Geen zin om zelf te varen, maar wel graag genieten van de prachtige Lot al of niet in combinatie met een bezoek aan het pruimenmuseum?

Boek dan een tripje met schipper Jan!

Een greep uit de mogelijkheden:

Tochtje naar pruimenmuseum, met daarin 12 meter dalen (en stijgen) in de sluis van Castelmoron, bezoek pruimenmuseum en een drankje aan boord: € 50,– per persoon, minimum 2 personen, duur ongeveer 4 uur.

Tocht naar Villeneuve sur Lot, rustig de omgeving bekijken met andere ogen, mini-picknick op geheime aanlegsteiger en een drankje aan boord: € 85,– per persoon, minimum 2 personen,duur ongeveer 6 uur.

Andere wensen of ideeën?

Aarzel niet om vragen te stellen!

Zie onze website chezjanetnicole.nl , stuur een mail (info@chezjanetnicole.nl) of bel naar 07 69 70 60 67