Vakantieboot

De AM780

Onze boot is een Amyacht AM 780 (7,8 meter lang en iets breder dan 2,50 meter), die wij verhuren aan 2 volwassenen. Op dit moment is hij alleen te huur als je in bezit bent van een vaarbewijs. Onze chartervergunning, die het mogelijk maakt om de boot ook zonder vaarbewijs te huren, is nu nog niet definitief.

boot blik achterzijde

Alle foto’s zijn impressies van de echte boot, onze boot wordt op dit moment helemaal tip top in orde gemaakt! Hij wordt aangedreven door een ingebouwde dieselmotor van 30 PK en is voorzien van boegschroeven. De hoofdcabine bestaat uit een eethoek met kitchenette en een badkamer met douche en normaal toilet. De kitchenette is uitgerust met een gasfornuis, koelkast, spoelbak en er is natuurlijk voldoende serviesgoed en bestek. De vlakke achterkajuit is een afgescheiden slaapplaats voor twee personen. De boot is overal, dus ook in de buitenkuip voorzien van centrale hetelucht verwarming.

boot kuip

De kuip, die volledig af te sluiten is met een cabriokap, is rondom voorzien van comfortabele banken. Hier bevindt zich ook de stuurinrichting en een extra buiten handdouche. Helemaal achterop is een trimplank, die voor de vissers gemakkelijker maakt om de grotere vissen binnen te halen. Een kleine bijboot is inbegrepen.

Natuurlijk krijgt u een complete briefing en indien gewenst is een proefvaart inbegrepen. Meer weten of reserveren? Neem even contact met ons op!