Gite Tolhuis

Gite Tolhuis is beschikbaar vanaf half maart 2024!

 

Gite Tolhuis ligt niet in Le Temple sur Lot, maar een kleine 15 Km verder stroomafwaarts in St.Radegonde. Dit oude tolhuis, waar vroeger de boten tol moesten betalen, staat maar enkele meters bij de rivier vandaan en  ligt aan een doodlopende weg zonder buren.

De gite is al een paar jaar in de vakantie verhuur, dus ondanks dat wij hem pas recent hebben aangekocht, is hij toch bezet tot half oktober 2023. Na die datum gaan we wat aanpassingen doen. De toegang naar de steiger en de steiger zelf worden groter en mooier. De begroeiing van de oever wordt uitgedund zodat dat het uitzicht vanaf het grote terras ongelofelijk wordt. Dit terras wordt gerenoveerd en voorzien van o.a. een nieuwe buitenkeuken. Ook wordt er een zwembad in de tuin gemaakt.

terras goed zicht lot

 

Er zijn terrassen rondom het huis, waaronder een overdekte terras van 55m ² met buitenkeuken en uitzicht op de Lot.

 

 

Meerval Gite Tolhuis

Voor de vissers is het een prachtig stuwvak, waar zeker veel karpers, meervallen en andere soorten vis zit. De stroming en waterniveau kunnen per dag verschillen omdat dit het laatste stukje Lot is, die 4 km verderop samenkomt met de Garonne. Er mag dag en nacht gevist worden.

 

Gîte Tolhuis is een karaktervolle woning met alles erop en eraan.
Op de 1e etage zijn 2 slaapkamers, 1 met 140/190 bed, 1 met 2 x 90/190 bedden, elk met een eigen badkamer en toilet.
Er is dus ruimte voor 4 personen.

In de omheinde tuin zijn honden toegestaan als ze zich netjes gedragen!

In het voorjaar volgen er meer foto’s

 

Locatie Gite Tolhuis (HET Visparadijs!)

 

Klik op de foto’s hieronder voor een grotere impressie.