Gite Tolhuis

Gite Tolhuis is beschikbaar vanaf 12 mei 2024!

Gite Tolhuis ligt  in St.Radegonde, Impasse 4 (47190). Dit oude tolhuis, waar vroeger de boten tol moesten betalen, staat maar enkele meters bij de rivier vandaan en  ligt aan een doodlopende weg zonder buren.

Dit prachtige huis is deze winter helemaal gerenoveerd. Een nieuwe trap naar de grote steiger en een kleine steiger om de vis- of bellyboot aan te leggen. De begroeiing van de oever is uitgedund zodat dat het uitzicht vanaf het grote terras ongelooflijk is. De bomen in het water zijn weggehaald. Dit overdekte terras 55m2 is gerenoveerd en voorzien van o.a. een nieuwe buitenkeuken met keuken, afwasmachine en barbeque waarop ook met gas gekookt kan worden.  Het terras is verlengd met een bamboe houten terras, dat overloopt in het zwembad.

terras goed zicht lot

Er zijn 3 terrassen rondom het huis om te genieten.

Meerval Gite Tolhuis

Voor de vissers is het een prachtig stuwvak, waar zeker veel karpers, meervallen en andere soorten vis zit. De stroming en waterniveau kunnen per dag verschillen omdat dit het laatste stukje Lot is, die 4 km verderop samenkomt met de Garonne. Er mag dag en nacht gevist worden.

Gîte Tolhuis is een karaktervolle woning met alles erop en eraan. Binnen en buitenkeuken, volledig ingericht.
Op de 1e etage zijn 2 slaapkamers, 1 met 160/200 bed, 1 met 2 x 90/200 bedden, elk met een eigen badkamer en toilet.
Er is dus ruimte voor 4 personen.

In de omheinde tuin zijn honden toegestaan als ze zich netjes gedragen!

Onderstaande foto’s zijn van voor de renovatie, binnenkort meer recente foto’s

Locatie Gite Tolhuis (HET Visparadijs!)
Klik op de foto’s hieronder voor een grotere impressie.