Gite Tolhuis

De renovatie van Gite Tolhuis is klaar, er zijn nog enkele weken beschikbaar!!

 

Gite Tolhuis (4 Impasse Sainte Radegonde – 47190 Aiguillon) is een oud tolhuis, waar vroeger de boten tol moesten betalen, staat maar enkele meters bij de rivier de Lot vandaan en  ligt aan een doodlopende weg zonder buren.

tolhuis

 

Een paradijs voor vissers: karpers, (grote) meervallen en nog veel meer soorten vis. Een woning zo dicht bij het water en waar de familie tijdens het vissen toch dichtbij is.

 

 

 

overdekt terras
terras met zwembad

Dit prachtige huis is afgelopen winter helemaal gerenoveerd.

Het overdekte terras van 55m2 is is  voorzien van een nieuwe buitenkeuken met afwasmachine, koelkast en BBQ, waarop ook met gas gekookt kan worden.  Het terras is verlengd met een bamboe houten terras, dat overloopt in het nieuwe zoutwater zwembad.

keuken binnen

Gîte Tolhuis is een karaktervolle woning voorzien van alle gemakken, zoals binnen en buiten een keuken met koelkast, afwasmachine en kookgelegenheid, verschillende koffiemachines, airfryer etc.

eettafel en TV

 

Grote TV met ingebouwde chromecast, zodat U alles met  eigen apps kunt kijken.

 

 

 

 

Op de 1e etage is een slaapkamer met een tweepersoonsbed 160/200 met een eigen badkamer en een apart toilet. Deze slaapkamer heeft een balkon en trap met toegang tot de tuin.
De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden van 90/200. Er staat een prachtige linnenkast met extra handdoeken en kussens. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

grotere slaapkamer

slaapkamer met twee eenpersoonsbedden

 

zitje aan de voorkant

Er zijn 3 terrassen rondom het huis, dus altijd een plek te kiezen om te zitten in de schaduw of zon. Lekker genieten van de rust en het uitzicht.

visvlonder en trap

 

Een nieuwe trap naar de grote steiger en een kleine steiger om de vis- of belly boot aan te leggen. De begroeiing van de oever is uitgedund zodat dat het uitzicht vanaf het grote terras ongelooflijk is. Er zijn veel bomen in en bij het water verwijderd.

 

 

 

prachtig lange karper
meerval 2 meter lang

Voor de vissers is het een prachtig stuwvak, waar zeker veel karpers, meervallen en andere soorten vis zit. De stroming en waterniveau kunnen per dag verschillen omdat dit het laatste stukje Lot is, die 3 km verderop samenkomt met de Garonne. Er mag dag en nacht gevist worden.  Van een uur na zonsondergang tot een uur voor zonsopgang alleen vanaf de steiger, maar niet op meerval.

Naast de grote vissteiger is er een kleinere steiger met lage instap speciaal gemaakt voor de vissers met een belly boot.

…….en natuurlijk is er licht aan de steiger, maar ook een looplamp.

Huisdieren zijn welkom in Gite Tolhuis en kunnen genieten van een volledig omheinde tuin (meerprijs € 5,– per huisdier, per dag).

 

Voor meer foto’s zie onderaan de pagina!

Locatie Gite Tolhuis (HET Visparadijs!)
Klik op de foto’s hieronder voor een grotere impressie.