Gite Duiventil

 
Gite Duiventil voordeur

22 oktober 2021 zijn we begonnen met het ombouwen van onze chambre tot gite Duiventil. Deze gite wordt verhuurd aan 2 personen, maar in combinatie met onze gite Issac is een uitbreiding naar 5 personen en dus 7 totaal mogelijk.

Gite Duiventil heeft een ruime hal met een entree, een zithoek bij de open keuken waarin alle gebruikelijke apparaten inclusief een was- en afwasmachine en inventaris aanwezig zijn, een grote badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met 2-persoonsbed. Via de ruime gang met extra privé entree kom je in de echte duiventil met op de begane grond een gezellige zitkamer en toegangsdeur direct naar de Lot en het zwembad. Op de (afsluitbare) 1e etage 2 x een 1-persoonsbed en een mezzanine met nog een slaapplaats voor één persoon. Je beschikt over een ruime eigen steiger aan de Lot, die zich op 8 meter afstand bevind. Het zwembad (zout water) waar men onbeperkt gebruik van kan maken ligt tussen de gite en de Lot. Handdoeken en bed – en linnengoed zijn aanwezig.

2e etage Gite Duiventil

De gite heeft overal WIFI en beschikt over een TV met ook de Nederlandse kanalen (Canal Digitaal).

Het is een ruime gite met alles erop en eraan. Zodra de verbouwing wat verder of klaar is, plaatsen we meer foto’s onder andere van de nieuwe keuken.

achterzijde Gite Duiventil
(vis) steiger aan de Lot
taxi kijkt naar steiger

U kunt gebruik maken van uw eigen steiger waar u heerlijk kunt zitten en natuurlijk vissen.

Tuin aan water

Klik op een onderstaande foto’s voor de slideshow van de gite “Duiventil”!